Onze dienstverlening


“We wensen u veel personeel…”

Medewerkers zijn een enorm belangrijke en succesbepalende factor binnen nagenoeg alle processen die een onderneming rijk is. Als ondernemers zichzelf betrokken loyale medewerkers wensen en deze goed kunnen managen, onderhouden, respecteren en waarderen, dan leveren zij belangrijke onderscheidende voordelen op die ondernemers hard nodig hebben om succesvol te zijn, maar vooral ook te blijven.

 

Anderzijds is de negatieve impact voor organisaties aanzienlijk als deze eens zo succesbepalende factoren en schakels plots schaars worden of het op enig gebied in toenemende mate laten afweten, zich niet meer houden aan afspraken, ontevreden zijn, arbeidsongeschikt worden, niet meer meedenken, onnodige fouten maken, de organisatie verlaten of zich zelfs tegen een organisatie keren. Signalen die erop kunnen wijzen dat er ergens in de organisatie iets mis gaat of is gegaan in het verleden of dat bepaalde zaken niet (meer) op orde zijn.

 

“Ieder z’n vak”

Zoals dit ook voor de diensten en producten van ondernemers geldt binnen hun branche of sector, zijn ondernemers voor alles rondom de in-, door- en uitstroom van personeel bij Regio HR aan het juiste adres!

 

De dienstverlening van Regio HR richt zicht immers op een optimaal en efficiënt werkvermogen van het personeelsbestand, tijdens alle levensfasen van het dienstverband. Door de bij ons aanwezige kennis en ervaring, en met behulp van ons netwerk, kunnen wij ondernemers duurzaam ontzorgen en ondersteunen om personeelsmanagementuitdagingen te inventariseren, te prioriteren en vervolgens met behulp van maatwerk in te vullen.

 

Daar waar de problematiek erg complex wordt dan wel meerdere disciplines behelst, kunnen onze klanten vertrouwen op de intensieve samenwerking met onze partners.

 

Als wij derhalve bij Regio HR zeggen “Uw Personeelsmanagement, onze zorg”, dan is dat ook zo!

Onze dienstverlening

Contact

Papland 4a

4206 CL Gorinchem

Telefoon: +31 (0)85-047 98 69

Email: info@regiohr.nl

Copyright 2022 | EVI Groep