HR & Salarisadministratie


Een kloppende en overzichtelijke HR- & Salarisadministratie is de basis en een must voor elke HR afdeling, klein of groot. Wanneer zaken op dit vlak niet goed zijn ingeregeld of worden bijgehouden resulteert dit al snel in ontevredenheid bij medewerkers en management.

 

Salarisadministratie

Hoewel veelal nauw verbonden met diverse HR processen, zien wij binnen Regio HR salarisadministratie als een puur financieel proces, en welke dus primair niet thuis hoort bij Human Resources. Desondanks en juist omdat vele processen verbonden zijn met het vakgebied Human Resources (denk aan salaris niveaus, verlofadministratie, tijdregistratie, overuren, premies etc.) kan Regio HR u volledig ontzorgen op het gebied van Salarisadministratie. Dit besteden wij in samenspraak met u uit aan één van onze partners, in welk proces wij u uiteraard zullen begeleiden. Tevens ondersteunt Regio HR u desgewenst met het overzetten van uw personele data en salaris gerelateerde informatie richting het nieuwe systeem.

 

HR administratie

Regio HR heeft speciaal voor het MKB een basis HR administratietool in eigen huis ontwikkeld. Eenvoudig, overzichtelijk en geheel ingericht conform de nieuwe Europese Algemene Verordering Gegevensbescherming die per 25 mei 2018 van kracht is.

HR & salarisadministratie

Contact

Papland 4a

4206 CL Gorinchem

Telefoon: +31 (0)85-047 98 69

Email: info@regiohr.nl

Copyright 2022 | EVI Groep