Over Regio HR


Regio HR is regionaal georiënteerd HR management- & adviesbureau met een landelijke dekking. We ondersteunen en ontzorgen zowel het midden- en kleinbedrijf als grote organisaties. Vooral voor organisaties die zelf niet de beschikking hebben over een eigen gespecialiseerde afdeling Personeel & Organisatie, is Regio HR dé oplossing in Nederland die daarin voorziet. Tevens biedt Regio HR parttime en interim (management-) oplossingen aan, daar waar er een specifieke tijdelijke behoefte bestaat aan extra HR capaciteit. Klanten en opdrachtgevers vertrouwen op onze gekwalificeerde, ondernemende en ervaren HR-professionals die woonachtig en werkzaam zijn in de regio. Bij Regio HR vinden we onze regionale kennis van de markt en de directe omgeving van onze klanten, een belangrijke meerwaarde om succesvol en duurzaam te kunnen samenwerken.

 

Regio HR is in 2017 opgericht door Stefan Königs en de eigenaren van de EVI Groep, Gerard Egberts en Pieter Valk. Door deze samenwerking sluit Regio HR aan bij het bestaande netwerk van de EVI Groep.

 

Klanten van Regio HR profiteren hiervan, aangezien zij binnen de EVI Groep kunnen rekenen op een zeer uitgebreid landelijk netwerk en intensieve samenwerkingsverbanden met verschillende gekwalificeerde Nederlandse netwerkpartners. Netwerkpartners die allen, vanuit een vergelijkbare regionale filosofie als de onze, erkende en kwalitatieve dienstverlening neerzetten.

Voorbeelden hiervan zijn onder andere

Arbodienstverlening, Opleiding & Training, Salarisadministratie, Arbeidsrechtelijke ondersteuning en ondersteuning op het gebied van Veiligheid, Kwaliteit & Milieu.

 

Voor wie?


Regio HR is dé oplossing in Nederland voor organisaties binnen het MKB die zelf niet de beschikking hebben over een eigen gespecialiseerde afdeling Personeel & Organisatie.

 

Uiteraard bedienen wij op interim of projectbasis ook grotere bedrijven, die behoefte hebben aan een tijdelijke ondersteuning binnen het werkgebied Human Resource Management.

 

Door ons landelijk netwerk zijn wij in staat om onze dienstverlening binnen nagenoeg elke branche of sector aan te bieden.

OVER ONS

Contact

Papland 4a

4206 CL Gorinchem

Telefoon: +31 (0)85-047 98 69

Email: info@regiohr.nl

Copyright 2022 | EVI Groep