Regio HR zoekt

ondernemende, zelfstandige HR Adviseurs (ZZP)

in heel Nederland

 

Over Regio HR

Regio HR is een landelijk georganiseerd edoch regionaal georiënteerd HR management- & adviesbureau dat zich richt op het ondersteunen en ontzorgen van zowel het midden- en kleinbedrijf als grote organisaties. Vooral voor organisaties die zelf niet de beschikking hebben over een eigen gespecialiseerde afdeling Personeel & Organisatie, is Regio HR dé oplossing in Nederland die daarin voorziet. Tevens biedt Regio HR parttime en interim (management-) oplossingen aan, daar waar er een specifieke tijdelijke behoefte bestaat aan extra HR capaciteit. Klanten en opdrachtgevers vertrouwen op onze gekwalificeerde, ondernemende en ervaren HR-professionals die woonachtig en werkzaam zijn in de regio. Bij Regio HR vinden we onze regionale kennis van de markt en de directe omgeving van onze klanten, een belangrijke meerwaarde om succesvol en duurzaam te kunnen samenwerken.

 

Regio HR is mede opgericht door en maakt onderdeel uit van de EVI Groep ( www.evigroep.nl ). Onze klanten kunnen daardoor rekenen op een zeer uitgebreid landelijk netwerk en intensieve samenwerkingsverbanden met verschillende gekwalificeerde Nederlandse netwerkpartners. Netwerkpartners die allen, vanuit een vergelijkbare regionale filosofie als de onze, erkende en kwalitatieve dienstverlening neerzetten. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Arbodienstverlening, Opleiding & Training, Salarisadministratie, Arbeidsrechtelijke ondersteuning, Risicomanagement en ondersteuning op het gebied van Veiligheid, Kwaliteit & Milieu.

 

Waarom zijn we op zoek naar jou?

Binnen ons bestaande netwerk van ca. 3.000+ klanten in Nederland, welke actief zijn in uiteenlopende branches en sectoren, zien we een sterk toenemende behoefte en vraag naar advies en ondersteuning op het gebied van Human Resource Management. Omdat wij belang hechten aan professionele en bewezen werkwijzen en in het belang van onze klanten streven naar perfectie, zoeken we ervaren ondernemende zelfstandige HR Adviseurs die graag onderdeel willen uitmaken van ons Regio HR concept en tevens waarde kunnen toevoegen aan ons netwerk. Ben je een startende ZZP’er met brede HR ervaring? Ook dan zijn we geïnteresseerd in je profiel.

 

Wat vragen we van jou?

Om onderdeel te kunnen uitmaken van ons HR Adviseurs netwerk in Nederland dien je minimaal te beschikken over relevante opleidingen op HBO en/of Universitair niveau, bij voorkeur aangevuld met een Master specialisatie (bijv. Bedrijfskunde of Strategisch HRM). Je hebt minimaal 10 jaar ervaring opgedaan binnen meerdere branches en in verschillende HR functies op diverse niveaus in een organisatie. Het is ook belangrijk dat je beschikt over een zakelijke, kritische en pragmatische instelling. Verder dienen de termen initiatiefrijk, creatief en commercieel gevoel je duidelijk aan te spreken.

Je communicatieve vaardigheden zijn uitstekend ontwikkeld en je kunt op meerdere niveaus binnen de organisatie communiceren. Vanzelfsprekend is je vakkennis up-to-date en beheers je naast de Nederlandse taal ook de Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk.

Je ben minimaal 3-5 dagen per week beschikbaar en hebt de beschikking over eigen vervoer.

 

Wat ga je doen?

Bij onze relaties in jouw regio ben je op parttime basis dan wel op interim basis verantwoordelijk  voor het prioriteren van HR onderwerpen, het voorbereiden, opzetten en uitvoeren van het HR-beleid. Daarnaast zullen onze relaties je ook gaan inzetten om specifieke projecten uit te voeren, waarbij te denken valt aan werving & selectie, begeleiden van ontslagzaken, vitaliteitsmanagement en de implementatie van beoordelings-, belonings- en functiewaarderingssystemen. Uiteraard fungeer je als klankbord voor ondernemers bij het bespreken van diverse vraagstukken op het gebied van Human Resources. Verder verwachten we van je dat je actief participeert in onze netwerkbijeenkomsten en dat je een bijdrage levert aan onze klant portfolio, alsmede de verdere ontwikkeling van ons producten en dienstenpakket.

 

Is je interesse gewekt om je bij ons netwerk aan te sluiten?

 

Goed om te horen! De eerste stap is gezet! Hoe nu verder?

 

Om te kunnen bepalen of je kennis en ervaring aansluit bij ons Regio HR adviseursprofiel, is het van belang dat we een korte motivatie en je up-to-date CV (in Word of PDF formaat) per e-mail ontvangen. Je kunt deze sturen naar info@regiohr.nl.

Je kunt je CV en korte motivatie (in een Word of PDF bestand) versturen naar info@regiohr.nl.

 

Mocht je meer informatie wensen omtrent Regio HR of deze vacature, neem dan contact op met Stefan Königs, Directeur Regio HR, via telefoonnr.:

085 0479869 of per e-mail skonigs@regiohr.nl

HR-adviseur

Contact

Papland 4a

4206 CL Gorinchem

Telefoon: +31 (0)85-047 98 69

Email: info@regiohr.nl

Copyright 2022 | EVI Groep