veranderingen HR Portaal

Geachte heer, mevrouw,

 

Begin november vindt er een nieuwe release van het HR Portaal plaats.

In deze release note vindt u alle informatie over de nieuwe functionaliteiten, aanpassingen en verbeteringen in het HR Portaal.

 

Wat is er veranderd?

 

1. De lay-out van de schermen is behoorlijk aangepast. Eén van de redenen hiervoor is om de applicatie meer geschikt te maken voor mobiel. De komende tijd zullen nog kleine updates plaatsvinden om dit nog verder te optimaliseren.

 

2. Gegevens worden nu standaard in ‘lees’ modus geopend. We liepen nog wel eens tegen situaties aan dat de gegevens ‘geblokkeerd/gelockt’ werden door andere gebruikers. Op dat moment kun je niets wijzigen. Nu openen we standaard in leesmodus en als u gegevens wilt wijzigen, klikt u het blokje aan waarin u de gegevens wilt wijzigen. Op dat moment opent een  ‘subscherm’ waarin de knoppen Ok en Annuleren staan. Op het moment dat u uw wijziging doorvoert en op de Ok knop drukt, worden op dat moment ook meteen de wijzigingen opgeslagen. 

3. Geen Opslaan en Annuleren knoppen meer onderaan. Gelet op het voorgaande punt, zijn de knoppen onderin voor het opslaan of sluiten/annuleren dan ook verdwenen. Wijzigingen en/of toevoegingen worden automatisch opgeslagen.

 

 

 

4. Meer gegevens en toch rustiger: we hebben hard gewerkt om ook de lay-out rustiger en overzichtelijker te maken. Tegelijkertijd tonen we in bepaalde blokken ook meer informatie. Zo kunt u in één oogopslag nu zien wie bijv. uw casemanager is incl. zijn/haar communicatiegegevens.

 

 

De komende tijd zullen nog een aantal kleinere updates uitgevoerd worden. Onder andere de verzuimstatistieken zullen verder uitgebreid worden.

 

Wilt u nog een snel overzicht van de functionaliteiten van het HR Portaal, klik dan op de link https://youtu.be/WlqBSx-d4iM

 

Mobiele versie

Ook zult u in de mobiele versie van het HR Portaal vernemen dat de layout sterk verbeterd is en u de applicatie nog intuïtiever kunt gebruiken.

 

Wij hopen u met deze release van dienst te zijn geweest. Indien u vragen naar aanleiding van deze release heeft, stuur gerust een mail naar hrportaal@regiohr.nl

 

 

Contact

Papland 4a

4206 CL Gorinchem

Telefoon: +31 (0)85-047 98 69

Email: info@regiohr.nl

Copyright 2021 | EVI Groep