nieuws

Uploaden verzamelloonstaat naar HR Portaal

 19 juni 2019

Uploaden verzamelloonstaat naar HR Portaal

 

Geachte werkgever,

U ontving in 2018 een factuur voor de aansluiting van uw organisatie bij de gecertificeerde arbodienst Regiopoortwachters.nl.

 

I.v.m. de naverrekening van deze jaarfactuur sturen wij u dit bericht (en ontvangt u op korte termijn een inlogaccount om de verzamelloonstaat te uploaden).

 

Wij willen u vriendelijk vragen om binnen 2 weken de verzamelloonstaat van uw organisatie te uploaden in het HR portaal. Het gaat dan om de verzamelloonstaat van 2018.

 

Om uw Verzamelloonstaat te uploaden gaat u naar uw user van het HR Portaal via https://hrm.workguide.nl.

Als u bent ingelogd gaat u in de Homepagina naar "Snelzoeken in werkgevers". U klikt op het loepje en vervolgens op "Toon alle werkgevers". Daarna opent u  het bedrijf. Aan de linkerzijde vindt u dan "Uploaden verzamelloonstaten".

 

Indien u vragen over dit bericht heeft, dan kunt u contact opnemen met Regio HR middels hrportaal@regiohr.nl.

 

Wij hopen u op deze wijze voldoende te hebben geïnformeerd en danken u voor uw medewerking.

 

Met vriendelijke groet,

Het team van Regio HR BV.

 

Aanvullend

Een verplicht onderdeel van de verzamelloonstaat is de vermelding welke werknemers gedurende het kalenderjaar in dienst of uit dienst zijn getreden. Wij hebben deze informatie nodig om te kunnen bepalen of u voor deze werknemers slechts voor een deel van het jaar wordt aangeslagen of mogelijk nog een teruggave krijgt. Daarnaast zullen we de zogenaamde directeur grootaandeelhouder (DGA) of de stagiair buiten beschouwing houden als deze niet premieplichting is voor de werknemersverzekeringen.

 

Indien u wilt dat iemand anders dan u deze verzamelloonstaat uploadt (bijvoorbeeld uw interne of externe loonadministrateur), dan kunt u een verzoek hiertoe doen via  hrportaal@regiohr.nl. Hierna zullen wij een user aanmaken voor deze gebruiker.

 

Let op: stuur de verzamelloonstaat niet naar ons mailadres. Zo voorkomen we datalekken en blijft de uitwisseling van deze informatie AVG-bestendig.

 

Meer informatie over de naverrekening en de betrokkenheid van Regio HR vindt u in de algemene voorwaarden van Regiopoortwachters.nl.

Heeft u vragen over dit nieuwsitem?

 

Wilt u meer informatie over dit nieuwsitem, neem dan gerust contact met ons op.

Contact

Papland 4a

4206 CL Gorinchem

Telefoon: +31 (0)85-047 98 69

Email: info@regiohr.nl

Copyright 2022 | EVI Groep