Werving & Selectie

 

Onze regionale HR adviseurs zijn u graag van dienst wanneer u op zoek gaat naar nieuw talent voor uw organisatie. Het maakt hierbij niet uit of het nu gaat om operationeel, administratief of leidinggevend personeel, bij Regio HR bepalen wij altijd samen met de ondernemer wat de beste aanpak is voor de betreffende vacature. Daarbij wordt gekeken naar het gewenste kandidaat profiel, de slagingskans, het budget, de doorlooptijd en natuurlijk de beschikbare wervingskanalen. Regio HR adviseurs hebben jarenlange ervaring op het gebied van werving en selectie en weten als geen ander hoe zij een vacature succesvol kunnen invullen.

 

Door onze kennis van organisaties en onder andere de regionale arbeidsmarkt hebben Regio HR adviseurs dat éne streepje voor om de juiste persoon te vinden die beschikt over de gewenste kennis, ervaring en talenten. De kandidaat die waarde kan toevoegen en past bij de organisatie. Daarnaast zijn wij in staat om snel en efficiënt lastigere, meer uitdagende vacatures intern te delen met de uitgebreide netwerken van onze eigen Regio HR adviseurs door heel Nederland, alsmede binnen de samenwerkende organisaties van de EVI Groep. Hierdoor bereiken wij doelgroepen die niet actief op zoek zijn naar een andere werkomgeving, maar wel open staan voor een nieuwe uitdaging, de zogenaamde latend zoekenden. Een kosteloze meerwaarde voor onze klanten.

 

Regio HR adviseurs verzorgen in principe de complete werving & selectieprocedures uit naam van en op locatie van de klantwerkgever. Uiteraard zijn wij ook in staat om meer vertrouwelijke vacatures in te vullen, welke wij als dan uit naam van Regio HR verzorgen.

 

Poolmanagement / In-house

Binnen Regio HR is er ook expertise aanwezig op het gebied van poolmanagement en in-house constructies. Daar waar de noodzaak bestaat voor de inleen van grote groepen tijdelijke (seizoensgebonden) medewerkers, kan Regio HR ondersteunen bij het implementeren van de juiste structuur en organisatie.

werving & selectie

Contact

Papland 4a

4206 CL Gorinchem

Telefoon: +31 (0)85-047 98 69

Email: info@regiohr.nl

Copyright 2022 | EVI Groep